Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Παρουσίαση του βιβλίου για την Ιερά Μονή Σωτήρος Χριστού Κουμπέ, στην Αθήνα, από τον Σύλλογο Ρεθυμνίων Αττικής "Το Αρκάδι"
   Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγενίου και την ευχή της Οσιοτάτης Καθηγουμένης Πανσέμνης το Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού συλλόγου των αποδήμων Ρεθυμνίων της Αττικής «Το Αρκάδι» έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο: «Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Κουμπέ Ρεθύμνου και ο νεότερος ιδρυτής της Νέστωρ I. Βασσάλος ο Διονυσιάτης» του καθηγητή κ. Κωστή Ηλ. Παπαδάκη, που θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών (Δημ. Σούτσου, 46, Αμπελόκηποι- Αθήνα) τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 6 μ.μ
   Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο ομότιμος καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Γαλίτης και ο πανεπιστημιακός φιλόλογος- θεολόγος και Κοσμήτωρ του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός κ. Σταύρος Μαραγκουδάκης. Τον συντονισμό της όλης εκδήλωσης θα έχει ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γεώργιος Βλατάκης.
  Χαιρετισμούς θα απευθύνουν εκπρόσωποι της ΑΘΠ. του Οικουμενικού ημών Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίου Α΄, της ΑΘΜ. Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου Β΄, του Μακ. Αρχ. Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ευγένιος και εκπρόσωπος της Ι. Μονής.
     Θα προβληθεί ταινία μικρού μήκους με τη ζωή και το έργο των μοναζουσών στην Ι. Μονή.
    Συμμετέχει ο χορός των ιεροψαλτών εκ του Ιερού Ναού Αγ. Δημητρίου Αμπελοκήπων- Αθηνών.
    Δι’ ευχών με καλογερικό κέρασμα.
                                                          Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
 Γεώργιος Βλατάκης
  Η Γενική Γραμματέας
Ελ. Σταμαθιουδάκη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
στην Αθήνα


Δεν υπάρχουν σχόλια: